Antal Csaba
Tánciskola vezető

 
 
 

 
Gutyán Attila
Koreográfus, tánctanár

 
 

 
Tánciskolánk története
2009. novemberében alakult meg a Mennyország Klub tánciskolája. A történet viszont jó néhány évvel ezelőtt kezdődött. 2004-ben jött létre a Magvetők keresztény hip-hop együttes, ami úgy indult, hogy egy imát Isten megválaszolt. A csapat tagjai Horváth Árpi és Antal Csaba voltak.

Csaba: „Amikor újjászülettem és bekerültem a gyülekezet-be, megszerettem Jézust, de azok az énekek, „dicséretek” nem igazán tetszettek. Hatalmas vágy volt bennem, hogy dicsérjem Őt, de valami olyan stílusban, amit én is szeretek?” Először az Úr összehozott McTonoval és Nórival, akik nagyon jó keresztény rappet játszottak. Hálás voltam és vagyok azóta is Istennek érte! De a folyamat nem állt meg itt, az Ő kegyelméből megengedte, hogy saját dalokkal, hip-hop stílusban dicsérhessünk. Ez volt a hab a tortán. Hallelúja!

 
Folyamatosan kijártunk a terekre hirdetni Őt és rappeltünk az embereknek. Sokan megálltak és befogadták Jézust, de szerettünk volna még több embert elérni az örömüzenettel: Jézus megváltott és azt akarja, hogy az életünket bőségben, örömben éljük. Így hát a hip-hop dalainkra elkezdtünk koreográfiákat készíteni - amit nagyon élveztünk -, ezért megalakítottuk a Mennyország Klub Tánciskolát, ami annyiban különbözik a többi tánciskolától, hogy itt Jézus van a középpontban, szuper keresztény dalokra tanulunk táncolni, vidám hangulatban.
Hálásak vagyunk Istennek, amiért az ország egyik legjobb tánctanára tanít minket, Gutyán Attila, aki L. L. Juniorral dolgozott együtt jó pár évig, de sok más híres előadóval is.

  A tánciskola egyik célja az, hogy nagyon kedvező áron legyenek az órák, így a kisebb jövedelmű, de lelkes tanulók is könnyedén tanulhatnak velünk. De ez nem csak tanulás, hanem sport is, sőt kikapcsolódás is egyben. Szívesen támogatunk mindenkit, aki tanulni szeretne, de esetleg nincsen rá anyagi kerete.
A tánciskola épp hogy megalakult, máris sok meghívása volt. Már az első hónapban a Tv2-től kaptunk egy meghívást, majd újra behívtak a stúdióba egy élő adásra.

Budapesten több helyre, sőt Szlovákiába, Dániába és a Balatonra is kaptunk felkéréseket, na meg vidékre is többször, amelyeknek örömmel teszünk eleget.
Küldetésünknek érezzük, hogy az örömhír eljusson az egész világra, és ebből szeretnénk elvégezni a mi részünket.”
 

 
Képek és videók a tánciskolából
 

Miskolcon egy kisbolt melleti téren tömegek jutottak üdvösségre és adtak hálát Istennek amiért megyógyította őket és együtt dicsértük Őt.
 
A táncos tesókkal az Újpestközponti metróaluljáróban táncoltunk és Isten megérintette sokak szívét...
 
A Blaha Lujza téren hírdettük a Feltá-madt Úr Jézust. Sokan csak döbbenten néztek... De voltak akik velünk táncoltak.
 
Több alkalommal szerepeltünk a TV2 műsoraiban. Sőt, egy alkalommal nálunk készítettek felvételt a táncpróbánkról.
 
 
 
 
Krisztus Szeretete Egyház Mennyország Klub info@mennyorszagklub.hu